Faqja e autorit

Guillaume Apollinaire


Guillaume Apollinaire (shqip Gijom Apoliner) shkrimtar i njohur francez. Lindi me 26 gusht 1880 ne Rome te Italise dhe vdiq ne 9 nentor 1918 ne Paris te Frances. Ai ishte nje poet, shkrimtar, kritik arti etj. Emri i tij i vertete eshte Wilhelm Albert Włodzimierz Apolinary Kostrowicki.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania