Faqja e autorit

Grisela Veli


Grisela u lind me 20 korrik 2003 ne Tiranë nga prinderi me origine
nga fshati Vërve i Konispolit. Mbaroi vitin e parë në gjimazin Lefter
Talo" në Livadhja. Dëshira e saj e nesërme eshtë që të bëhet poete
dhe vetëm poete. Tanimë me "Perëndim në trishtim" semaforët janë
ndezur për synimin, veshur me bukuri hyjnore.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania