Buy this product
600 Lekë

Greqishtja praktike (Fjalor shqip-greqisht) ( Published by: in 2008 )

Author:  Hysen Sinani

Për ata që shkojnë në Greqi: të punojnë apo të pushojnë, të zgjidhin një hall apo thjesht të gëzojnë, ky fjalor përmban 5.000 fjalë në 10.000 shprehjet më të nevojshme në bisedat e përditshme, me shqiptimin e fjalës greke dhe ortografinë e saj të saktë.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2008
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 99956 20 23 3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 122
  • Book dimensions: 135 x 204 x 8 mm

More About the Author

Hysen Sinani -

Hysen Sinani lindi më 7 shkurt të vitit 1949, në Tiranë, është shkrimtar dhe përkthyes shqiptar. Është arsimuar në Tiranë, autodidakt. Ka kryer disa specializime në fushën e gazetarisë dhe botimeve. Në vitet 1964-1974 ka përvetësuar gjuhën franceze; 1974-1980 përvetësoi gjuhën italiane; 1990-1995 ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania