Faqja e autorit

Greg James


Greg James –i drejton emisionin e vlerësuar me çmimin ‘’Drivetime" BBC-1, ku ai bashkë me Chris bubërrojnë çdo javë e prej së cilit kanë dalë pjesët "Atë e tha ai’’, që ndiqet nga të gjithë.
Ai gjithashtu drejton edhe emisionin ‘’ Duket si e premte mbrëma" në "BBC One", ndërsa çdo të premte "Official Chart" të Mbretërisë së Bashkuar.
Në kohën e lirë Gregu ka qejf të shohë ndeshje kriketi bashkë me të atin. Edhe Gregu jeton në pjesën veriore të Londrës, por nuk ka as grua dhe as mace për të biseduar me to. Megjithatë ka një të dashur, qenin e së cilës e përdor për të marrë pëlqime në Instagram.
Gregu nuk e di nëse qenushit Bonnie i pëlqen apo jo supa, por nga kjo atij i lind një ide...

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania