Buy this product
1500 Lekë

Gramatikë alfabetike e gjuhës shqipe (nga A-ja tek Zh-ja) ( Published by: in 2018 )


Gjithçka që ju keni nevojë të dini për gjuhën shqipedhe perdorimin e saj studiues, studentë, gazetarë dhe për shkollat shqipe jashtë atdheut. - gramatikë në formatin alfabetik - paraqitje e plotë e gramatikës së shqipes - përqasje për kuptimin dhe përdorimin e saj - shtjellime dhe shpjegime të kategorive gramatikore të gjuhës shqipe - zgjedhime të plota të disa foljeve tipike të gjuhës shqipe - terma për kategoritë e gramatik - shembuj dhe tabela gramatikore etj

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-4352-5-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 480
  • Book dimensions: 172 x 230 x 23 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania