Buy this product
550 Lekë

Gramatika e gjuhës shqipe për mësuesit ( Published by: EDFA in 2010 )

Author:  Bahri Beci

“Gramatika e gjuhës shqipe për mësuesit” është një libër bashkëkohor që ofron zgjidhje në pajtim me kërkesat e sotme të shkencës gjuhësore. Ajo është e thjeshtë, e qarte dhe e kuptueshme.Terminologjia e përdorur në thelb është terminologjia e përdorur deri më sot në shkollat tona. Ky libër ndihmon në forcimin dhe modernizimin e mësimit të gjuhës amtare në shkollë. Ajo është një vepër referimi jo vetëm për mësuesit, por edhe për të gjithë ata që janë të interesuar të njohin strukturën gramatikore të shqipes standard.

Price: 550 Lekë
Buy this product
550 Lekë

Product Details

  • Publisher: EDFA (2010)
  • Published in: 2010
  • ISBN-10: 99943-644-1-3
  • Page nr.: 304
  • Book dimensions: 144 x 200 x 14 mm

More About the Author

Bahri Beci -

Bahri Beci (lindur më 6 mars, 1936) në Shkodër. Mbaroi studimet universitare në Degën e Gjuhës dhe të Letërsisë në Universitetin e Tiranës dhe në shtator të vitit 1958 u emërua Punonjës Shkencor në Institutin e Historisë e të Gjuhësisë. Në vitin 1977 ka marrë gradën shkencore “Doktor i ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania