Buy this product
450 Lekë

Gjyshja në pemën e mollës ( Published by: Albas in 2018 )


Andi është i mërzitur sepse, ndryshe nga shokët e klasës, nuk ka një gjyshe. Papritur ai bëhet me dy gjyshe. Njëra rri fshehur në pemën e mollës dhe ka një makinë bojëqielli me butona çudibërëse. Së bashku ata nisen drejt aventurave gjithnjë e më emocionuese: argëtohen në parkun e lojërave, shkojnë në stepën mbresëlënëse e mandej lundrojnë në detin e stuhishëm drejt Indisë. Ndërsa gjyshja e dytë është fqinja e re, për të cilën Andi mund të kujdeset. Tanimë ai e ndien veten me fat, pasi njërës gjyshe mund t'i tregojë për gjyshen imagjinare.

Price: 450 Lekë
Buy this product
450 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 282 48 4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 110
  • Book dimensions: 140 x 207 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania