Buy this product
550 Lekë

Gjyshi im ishte një pemë qershie ( Published by: Albas in 2021 )


Tonino kishte kaluar te gjyshi në fshat një verë fantastike, madje më të bukurën e jetës së tij. Kur lindi nëna e tij, gjyshi mbolli një pemë qershie. Që nga ai çast, ajo pemë u bë pjesëtare e familjes. Në mendjen e tij prej fëmije, kur dikush vdiste, shndërrohej në diçka që e ka dashur shumë në jetë. Prandaj edhe ai mendonte se gjysh Oktaviani ishte një pemë qershie. Kur komuna donte ta priste pemën e qershisë, Tonino bëri çmos që ajo të mos prekej dhe të mbetej përgjithmonë aty, në oborrin e gjyshit. Askush nuk mund ta cenonte atë pemë. Në çdo degë të saj ruheshin kujtimet, aromat, ndjesitë e bukura të një fëmije, i cili ndihej me fat që kishte një gjysh, që i mësoi të donte natyrën dhe të ndiente gjithë zërat e saj. Mbi të gjitha, e mësoi që të dëgjonte frymëmarrjen e pemëve...

Price: 550 Lekë
Buy this product
550 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 02 967 6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 122
  • Book dimensions: 145 x 205 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania