Buy this product
1800 Lekë

Gjueti fronesh ( Published by: Botimet Morava in 2015 )

Translator:  Anxhela Çikopano Hoxha

Shumë kohë më parë, në një epokë të harruar, një ngjarje e mbinatyrshme u tjetërsoi ekuilibrin stinëve. Në një vend ku beharet zgjasin dekada dhe dimrat sa një jetë, telashet kanë filluar të vlojnë. I ftohti po kthehet dhe, në djerrinat e ngrira përtej Fushnajës Dimërake, fuqitë e liga e të mbinatyrshme po mblidhen pas Kufindarësit që ruan mbretërinë. Në qendër të konfliktit janë Starkët e Fushnajës Dimërake, një familje e sertë dhe e pabindur, ashtu si toka ku kanë lindur. Prej një toke dimri mizor, drejt një mbretërie të largët verore, që jeton në luks e bollëk, lind një histori lordësh e lejdish, shqytarësh e magjistarësh, vrasësish e kopilësh, që thuren bashkë në një epokë oguresh të zymta.nMes komplotesh dhe kundërkomplotesh, tragjedish dhe tradhtish, fitoresh e tmerri, fati i Starkëve, i aleatëve dhe i armiqve të tyre rri varur në një fill të rrezikshëm ekuilibrash, teksa secili përpiqet të fitojë luftën më vdekjeprurëse: gjuetinë e fronit.

Price: 1800 Lekë
Buy this product
1800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet Morava (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-169-81-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 806
  • Book dimensions: 150 x 230 x 53 mm

More About the Author

George R. R. Martin -

All rights reserved. © 2015 Library Albania