Buy this product
650 Lekë

Gjithësia, perënditë, njerëzit ( Published by: IDK in 2012 )


Një tregim magjepsës për mitet dhe mitologjinë greke. Jean Pierre Vernant, një ndër dijetarët më të famshëm të kësaj fushe kombinon njohuritë e tij të thella me një stil rrëfi mi origjinal.Duke fi lluar me krijimin e Tokës nga Kaosi, vazhdon me tredhjen e Uranit,luftën e Titanëve, perënditë e Olimpit, dredhitë e Prometeut e të Zeusit dhe krijimin e Pandorës gruas se parë.

Price: 650 Lekë
Buy this product
650 Lekë

Product Details

  • Publisher: IDK (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-136-01-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 200
  • Book dimensions: 137 x 206 x 14 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania