Buy this product
400 Lekë

Gjithçka për shtëpinë 4 - Dekorimi i mureve dhe i dyshemesë (Manual praktik për rregullimet, kopshtarinë dhe zbukurimin e shtëpisë.) ( Published by: Botimet MAX in 2006 )

Author:  Grup autorësh

Nëpërmjet këtij libri, do t'ju ndihmojmë të zgjidhni ndërmjet një numri të madh modelesh ekzistuese; do t'ju shpjegojmë teknikat e duhura për t'i vendosur pllakat në mënyrën më të mirë. Do të njihni llojet e ndryshme të materialeve që do të donit të përdornit, për t'i zbukuruar këto sipërfaqe, si dhe hapat që duhet të ndiqni për ta realizuar ju vetë këtë punë.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet MAX (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-37-05-x
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 0
  • Book dimensions: 23 x 16 x 0 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania