Buy this product
400 Lekë

Gjithçka për shtëpinë 3. Zbukurojmë duke restauruar. (Manual praktik për rregullimet, kopshtarinë dhe zbukurimin e shtëpisë.) ( Published by: Botimet MAX in 2006 )

Author:  Grup autorësh
Translator:  Vjollca Leka

Rregullimi i shtëpisë mund të duket i vështirë kur sipërfaqja e saj është e vogël, por duke e organizuar mirë punën dhe duke nxjerrë në pah pjesën më të mirë të mobilieve dhe aksesorëve tuaj, vendosja e çdo gjëje në vendin e duhur, thjesht do t'ju zbavitë.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet MAX (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-37-04-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 96
  • Book dimensions: 23 x 16 x 0 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania