Buy this product
400 Lekë

Gjithçka për shtëpinë 2 - Riparimi i objekteve shtëpiake. (Manual praktik për rregullimet, kopshtarinë dhe zbukurimin e shtëpisë.) ( Published by: Botimet MAX in 2006 )

Author:  Grup autorësh
Translator:  Albana Muça

Mësoni si të realizoni instalime të vogla, si të rregulloni, por edhe disa nga të fshehtat e ndriçimit.nHarrojeni idenë se të bësh punë brenda në shtëpi është e bezdisshme. Nëse keni disa ditë kohë në dispozicion dhe doni ta përmirësoni pamjen e shtëpisë suaj, ndiqni këshillat në këtë libër dhe do të mësoni sesi ndërtohet një gardh, si ulet një tavan duke krijuar një trapazan, ose si rregullohen defektet e një muri.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet MAX (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-37-03-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 96
  • Book dimensions: 23 x 16 x 0 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania