Buy this product
400 Lekë

Gjithçka për shtëpinë 1 - Zbukurojmë duke lyer. (Manual praktik për rregullimet, kopshtarinë dhe zbukurimin e shtëpisë.) ( Published by: Botimet MAX in 2006 )

Author:  Grup autorësh
Translator:  Albana Muça

Një MANUAL i shkëlqyer e praktik për të rregulluar e zbukuruar shtëpinë tuaj. Fotografi me ngjyra, instruktim hap pas hapi, shembuj dhe modele të çmuara për një shtëpi mrekullueshme.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet MAX (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-37-02-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 96
  • Book dimensions: 20 x 13 x 0 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania