Buy this product
890 Lekë

Gjeniu I: Rinia ( Published by: Argeta LMG in 2020 )

Author:  Theodore Dreiser
Translator:  Mahmud Bobrati

Pjesë nga libri: "Juxhin Uitlla, a zotohesh ta marrësh këtë grua për bashkëshorten tënde, të jetosh me të në harmoni simbas vullnetit të Perëndisë, në bashkimin e shenjtë të martesës? A zotohesh t'a mbrosh, t'a nderosh, ta mbash, si të shëndoshë ashtu dhe të sëmurë dhe ti qëndrosh gjithmonë besnik, gjer në vdekje, duke i lënë mënjanë të gjitha të tjerat?" "Zotohem".

Price: 890 Lekë
Buy this product
890 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 303 17 2
  • Format: Library Binding
  • Page nr.: 276
  • Book dimensions: 146 x 204 x 21 mm

More About the Author

Theodore Dreiser -

All rights reserved. © 2015 Library Albania