Buy this product
1190 Lekë

Gjeniu II: Në luftë me jetën ( Published by: Argeta LMG in 2020 )

Author:  Theodore Dreiser
Translator:  Mahmud Bobrati

Është e çuditëshme se si sukseset e jetës janë në gjëndje të mbyllin plagët e së kaluarës; të mbulojnë të çarat, siç bëjnë bimët kacavjerrës dhe të krijojnë iluzionin e lumturisë dhe të mirëqenies aty ku ndodhen vujte shpirtërore dhe dëshpërime. Kështu ndodhte puna edhe me Anxhelan dhe Juxhinin.Ata po jetonin prapë së bashku, po u afroheshin pak nga pak të gjithë miqve të tyre të vjetër dhe, në pamjen e jashtme, dukeshin aq të lumtur, sikur anija e lumturisë së tyre bashkëshortore të mos kish kaluar asnjë shtërngatë...

Price: 1190 Lekë
Buy this product
1190 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 303 19 6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 450
  • Book dimensions: 143 x 205 x 36 mm

More About the Author

Theodore Dreiser -

All rights reserved. © 2015 Library Albania