Buy this product
990 Lekë

Gjeniu III:Revolta ( Published by: Argeta LMG in 2020 )

Author:  Theodore Dreiser
Translator:  Mahmud Bobrati

- Mos!- tha Suzana, kur ai e pushtoi përsëri në errësirë. - Ajo mund të vijë. -Jo jo,- ja priti ai tërë afsh. Ata degjuan me kujdes, por çdo gjë ishte e qetë. Ai vazhdoi të bisedoi për gjëra të ndryshme, ndërsa vazhdonte të përkëdhelte krahun e zhveshur të Suzanës. Bukuria e vajzës, magjepsja e natës, dehja e muzikës, e bënë ta humbiste mëndjen. Me gjithë kundërshtimet e Suzanës, ai e tërhoqi në krahët e tij dhe, në atë çast, u duk befas Anxhela te dera , në qoshen tjetër të studios. Ishte e kotë të përpiqeshe për të mbuluar të vërtetën, ajo i kish parë të gjitha...

Price: 990 Lekë
Buy this product
990 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 303 20 2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 354
  • Book dimensions: 140 x 205 x 29 mm

More About the Author

Theodore Dreiser -

All rights reserved. © 2015 Library Albania