Buy this product
700 Lekë

Gjarpri dhe heronj të tjerë ( Published by: Toena in 2004 )

Author:  Bashkim Shehu

Është një rrëfenjë e vuajtjeve, që mbush fletën e bardhë duke u zmadhuar nga shkrimi pashmangësisht i dendur, ashtu si dendësimi i territ të botës në një pyllishte të humbur jashtë njëmendësisë së botës, duke u dendësuar si për të fshehur diçka, Gjarprin e Madh, ose atë tjetrin, dyzimin e tij të zvogëluar, gjarprin që shfaqet në tri ëndrra ëndrra të njëpasnjëshme, trilogji ëndrrash, tri ëndrra në një. Gjarpri i Madh është i gjithëgjindshëm. Ai është Krijuesi i Gjithësisë dhe vetë Gjithësia, të çon në Ferr dhe është vetë Ferri. Gjarpri i Madh është i shumëfishuar te të gjithë personazhet dhe te të gjitha ngjarjet. Shumëfishimi i tij bëhet në formën e pasqyrave të njëpasnjëshme duke arritur në pafundësi.?

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2004)
  • Published in: 2004
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-1-880-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 312
  • Book dimensions: 129 x 200 x 19 mm

More About the Author

Bashkim Shehu -

Bashkim Shehu lindur më 1955 në Tiranë, është një nga shkrimtarët shqiptarë më produktivë të ditëve tona. Deri më 1981 punoi si skenarist në Kinostudion Shqipëria e re. Prej vitit 1997 ai jeton në Barcelonë. Aktualisht punon si këshilltar për Europën Lindore në Qendrën e Kulturës Bashkëkohore ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania