Buy this product
200 Lekë

Gazmore për fëmijë ( Published by: Toena in 2009 )

Author:  Tatjana Sini

Një libër me gazmore për fëmijë, të cilat i mblodhi dhe i ripunoi autorja Tatiana Sini. Psikologët pohojnë se me anë të humorit njerëzit bëhen më tolerantë, i përballojnë më mirë vështirësitë dhe mbeten të shendetshëm mendërisht dhe fizikisht. Ky libër të kënaq me barcoletat e tij, që të shkrijnë së qeshuri…

Price: 200 Lekë
Buy this product
200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2009)
  • Published in: 2009
  • ISBN-13: 978-99943-971-1-2
  • Page nr.: 154
  • Book dimensions: 145 x 205 x 10 mm

More About the Author

Tatjana Sini -

All rights reserved. © 2015 Library Albania