Buy this product
500 Lekë

Fytyra dhe maska ( Published by: Dituria in 2016 )

Author:  Vili Minarolli

Ngjarjet e shtjelluara nga jeta e përditshme të kujtojnë kronikat në faqet e shtypit, por trajtimi është më i gjerë e më i thellë, me synimin për të krijuar një vepër artistike, e cila jo vetëm na jep pasqyrën e kohës e të fatit të njerëzve, por na krijon edhe ndjesi emocionale, sepse gjallërohen nga prurjet që sjell jeta e personazheve në shtjellën e tyre.Perikli Jorgoni

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: ISBN 978-9928-217-00
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 172
  • Book dimensions: 140 x 208 x 12 mm

More About the Author

Vili Minarolli -

All rights reserved. © 2015 Library Albania