Buy this product
1000 Lekë

Fundi i historisë së një dashurie ( Published by: Bota Shqiptare in 2011 )

Author:  Graham Greene
Translator:  Nikolla Sudar

Historia e një gruaje të humbur mes dy burrave, bashkëshortit dhe të dashurit, tregohet nga pikëpamja e të dashurit. Komploti është dramatik, karakteret janë krijuar me mjeshtëri dhe përfshihen në një histori njerëzore nga më të zakonshmet. Stili i shkrimit të Grinit është i përkryer. Asnjë fjalë nuk çohet dëm dhe libri është një shembull i shkëlqyer i krijimit letrar. Ai e jep në mënyrë të përsosur mënyrën se si luajnë psikologjitë e tre karaktereve kryesore për të ndërthurur zemrat e dy burrave me jetën e një gruaje. Mund të konsiderohet njëherësh edhe si një roman tepër shpirtëror, që ngre pyetje të mprehta, por me një ndershmëri të fortë që nuk e gjen shpesh në librat romantikë. Karakteret duken si realë, jeta e tyre nuk dramatizohet por përfshin edhe ato vogëlsitë, pakënaqësitë, dëshirën e pashpjegueshme për të pasur më tepër, gjë që karakterizon njeriun. Një rrëfimtar i shkëlqyer me një dhuratë që synon të ngjallë debate.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-00-036-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 299
  • Book dimensions: 145 x 205 x 27 mm

More About the Author

Graham Greene -

Henry Graham Greene (2 tetor 1904 - 3 prill 1991) ishte një shkrimtar anglez, dramaturg dhe kritik letrar Veprat e tij eksplorojnë çështjet ambivalente morale dhe politike të botës moderne. Greene u dallua për aftësinë e tij për të kombinuar brohorit serioze letrare me popullaritet të gjerë. Greene ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania