Buy this product
600 Lekë

Ftesë përmes reve ( Published by: in 2012 )

Author:  Mehmet Elezi

Kurrë më përpara s'ishte folur a shkruar për kalimin e ndonjë jashtëtokësori mbi qytetin e tyre. Në kronikat e lashta mbi farin e moçëm e mbi teatrin e nëndheshëm nuk përmendet. Historianët përshkruajnë me hollësi betejën e Qezarit me Pompeun, gjakun që shkumoi, ja, bash aty, po për vizitor qiellor? Kurrnjë fjalë. Në fletëpalosjet e zyrës së turizmit lavdërohet vera me aromë mesdhetare dhe peshqit që shkrihen në gojë, zogjtë e detit, anijet e shpejta ilire dhe shtatoret me bukuri qiellore. Për jashtëtokësorë? Askund. Tashti ekranet do të ushtojnë. Reporterë me mikrofona e kamera. Pamje të qiellit, intervista. Si ishte, si? Të gjitha gazetat kryesore botojnë të nesërmen foto të sendit fluturues.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-161-08-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 164
  • Book dimensions: 140 x 205 x 12 mm

More About the Author

Mehmet Elezi -

All rights reserved. © 2015 Library Albania