Buy this product
600 Lekë

Frojd një hyrje e shkurtër ( Published by: Ideart in )

Translator:  Erion Kristo

Një kritikë kuptimplotë e Frojdit dhe frojdizimit nga një dashamirës. Gjithçka bëhet më goditëse sepse është shkruar këndshëm dhe thjesht”

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart ()
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-43-57-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 176
  • Book dimensions: 135 x 205 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania