Faqja e autorit

Frederico Moccia


Federico Moccia (Romë, 20 korrik 1963) është një shkrimtar, skenarist dhe regjisor italian, kryetari i bashkisë së qytetit të Rosello në vitin 2012.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania