Per shkak te situates se Covid-19, porosite jashte Shqiperise jane bllokuar deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to Covid-19 situation, orders for out of Albania have been blocked until a further notice.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Francis P.Yockey


Francis Parker Yockey ishte nje avokat amerikan i lindur ne Chicago, Illinois i cili u be i njohur nga libri i tij i pare Imeprium .Ai ka lindur ne shtator te 1917 dhe vdiq ne 1960.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania