Buy this product
200 Lekë

Fluturo, kërce e rend ( Published by: Extra in 2007 )


Një përmbledhje me vjersha të shkurtra për kafshët. Nëpërmjet tyre, fëmijët mësojnë artistikisht një vjershë dhe në të njëjtën kohë njihen me kafshë të rralla. Libri është një lloj enciklopedie poetike për fëmijë.

Price: 200 Lekë
Buy this product
200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Extra (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-36-68-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 40
  • Book dimensions: 170 x 242 x 2 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania