Buy this product
700 Lekë

Flush: Një biografi ( Published by: in 2020 )

Author:  Virginia Woolf

Flush: Një Biografi u publikua fillimisht më 1933. "Dashuria ishte kryesisht aromë; forma dhe ngjyra ishin aromë; muzika dhe arkitektura, ligji, politika dhe shkenca ishin aroma. Për të, edhe vetë religjioni ishte aromë."

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 4456 9 8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 174
  • Book dimensions: 112 x 168 x 15 mm

More About the Author

Virginia Woolf -

All rights reserved. © 2015 Library Albania