Buy this product
900 Lekë

Flas anglisht ( Published by: Uegen in 2010 )

Author:  Fatmir Hoxha

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-31-03-5
  • Page nr.: 210
  • Book dimensions: 140 x 210 x 15 mm

More About the Author

Fatmir Hoxha -

Fatmir Hoxha ka lindur më 21.03.1968 në Pukë. Diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës në vitin 1991. Nga viti 1993-1996 ka punuar si gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Pukë ku dhe ka ushtruar detyrën e Kryetarit. Në vitet 1996-1998 ka ushtruar detyrën e gjyqtarit në ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania