Buy this product
2000 Lekë

Fjalori im i parë Anglisht-Shqip ( Published by: Ombra GVG in 2008 )

Author:  Eliona BaliliArtur Leka

“Fjalori im i parë i ilustruar”, një fjalor praktik dhe i vlefshëm për të gjitha ata që kanë nisur të mësojnë gjuhën angleze. I shoqëruar me shpjegimet e duhura dhe shumë vizatime të mrekullueshme, që e lehtësojnë përdorimin e librit.

Price: 2000 Lekë
Buy this product
2000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2008)
  • Published in: 2008
  • ISBN-13: 978-99943-44-41-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 196
  • Book dimensions: 205 x 265 x 20 mm

More About the Author

Eliona Balili -

Artur Leka -

Arian Leka lindi në Durrës më 1966. Studioi muzikë në Liceun “Jan Kukuzeli”. Ka kryer Fakultetin Filologjik për Gjuhë dhe Letërsi shqipe dhe ka plotësuar studimet në Firence, Itali për letërsi të re (Lettere Moderne). Ka botuar poezi, prozë, ese, letërsi për fëmijë. Përmendim mes së tjerash: ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania