Blije këtë produkt
1700 Lekë

Fjalori historik i Shqipërisë ( Botuar nga: Uegen në 2011 )

Autori:  Robert Elsie
Përkthyesi:  Eva Bani

Ky botim i parë (në anglisht - botimi i dytë) i Fjalorit Historik të Shqipërisë, rrëfen historinë e këtij vendi pak të njohur nëpërmjet një kronologjie të hollësishme, hyrje, bibliografie, shtojcave dhe më shumë se 700 zërave dhe referencave nga fjalorë për persona, vende dhe ngjarje të rëndësishme; institucione dhe organizata; si edhe aspekte politike, ekonomike, sociale, kulturore dhe fetare. Robert Elsie është autor i më shumë se 50 librave dhë i artikujve të shumtë. Ai ka shërbyer si përkthyes dhe interpret i gjuhës shqipe dhe në ditët e sotme për Tribunalin Penal Ndërkombëtar për ish-Jugosllavinë në Hagë.

Çmimi: 1700 Lekë
Blije këtë produkt
1700 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: Uegen (2011)
  • Botuar në: 2011
  • Gjuha e publikimit: Shqip
  • ISBN-10: 9928-03-095-5
  • Formati: me kapak të trashë
  • Nr. faqe: 738
  • Përmasat e librit: 152 x 215 x 36 mm

Njihu me Autorin

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania