Buy this product
500 Lekë

Fjalor turistik Shqip- Rusisht-Shqip ( Published by: EDFA in 2007 )

Author:  Mukades Mançe

Ky fjalor përmban fjalë dhe shprehje të nevojshme për të zhvilluar biseda mbi tema të ndryshme. U vjen në ndihmë miqve dhe turistëve të të dy vendeve në situata të ndryshme komunikimi Bashkëkohor, i përshtatshëm, i lirë, i plotë, i saktë, me shqiptimin e fjalëve ruse ky libër ndihmon në zhvillimin e bisedave me temë nga jeta përditshme. Ky fjalor, përmban informacion të shkurtër për të dy vendet dhe fotografi me pamje nga Shqipëria dhe Rusia.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: EDFA (2007)
  • Published in: 2007
  • ISBN-13: 978-99943-920-6-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 188
  • Book dimensions: 167 x 114 x 11 mm

More About the Author

Mukades Mançe -

All rights reserved. © 2015 Library Albania