Buy this product
2000 Lekë

Fjalor themelor i gjuhës shqipe ( Published by: EDFA in 2012 )

Author:  Pavli Qesku

Në këtë fjalor do të gjeni: - 11 000 fjalë bazë dhe 22 500 fjalë të prejardhura dhe të përngjitura. - 10 000 barazvlerës të gegërishtes. - Krahinorizma gege e toske të shkoqitura.

Price: 2000 Lekë
Buy this product
2000 Lekë

Product Details

  • Publisher: EDFA (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 698
  • Book dimensions: 175 x 246 x 35 mm

More About the Author

Pavli Qesku -

All rights reserved. © 2015 Library Albania