Per shkak te situates se Covid-19, porosite jashte Shqiperise jane bllokuar deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to Covid-19 situation, orders for out of Albania have been blocked until a further notice.
Thanks for your understanding.

 

 

Blije këtë produkt
3000 Lekë

Fjalor sociologjik ( Botuar nga: Botimet IDK në 2012 )

Autori:  Gordon Marshall
Përkthyesi:  Bashkim Shehu

Fjalori Sociologjik i Oksfordit mbulon mbi 2.500 zëra duke filluar nga anomia te Zeitgeist-i, Althusser-i te Max Weber-i. Fjalori Sociologjik i Oksfordit kosiderohet sot si fjalori më i plotë dhe më i besueshëm në këtë fushë. I hartuar nga një ekip sociologësh me mjaft emër, nën drejtimin e Gordon Marshall-it, ky libër është konceptuar në mënyrë të tillë që t’u përgjigjet si kërkesave e nevojave të profesionistëve, ashtu edhe atyre të fi llestarëve në këtë fushë, siç janë studentët. Fjalori i Sociologjisë përmban: • Mbi 2.500 zëra. • Mbulim ndërkombëtar të termave, metodave, koncepteve kryesore të sociologjisë. • Biografi në e sociologëve më të njohur. • Shpjegimin e një numri të madh termash nga psikologjia, ekonomia, antropologjia, fi lozofi a dhe shkencat politike, të cilat lidhen me sociologjinë. • Një sistem të lehtë referimi.

Çmimi: 3000 Lekë
Blije këtë produkt
3000 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: Botimet IDK (2012)
  • Botuar në: 2012
  • Gjuha e publikimit: Shqip
  • ISBN-13: 978-99956-668-2-8
  • Formati: me kapak të trashë
  • Nr. faqe: 502
  • Përmasat e librit: 170 x 247 x 33 mm

Njihu me Autorin

Gordon Marshall -

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania