Buy this product
1000 Lekë

Fjalor shqip-anglisht ( Published by: in 2004 )

Author:  Vedat Kokona

Ky fjalor përbëhet nga një gramatikë e shkurtër e gjuhës shqipe për anglezët dhe ka tabela të plota të gramatikës të gjuhës shqipe në anglisht.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2004
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-929-4-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 312
  • Book dimensions: 147 x 205 x 13 mm

More About the Author

Vedat Kokona -

Vedat Kokona (8 gusht 1913 - 14 tetor 1998) ishte një shkrimtar, përkthyes dhe leksikolog shqiptar, i shekullit të 20-të, i njohur edhe për fjalorët e tij të dyfishtë anglisht-shqip dhe frëngjisht-shqip dhe për kontributin e tij në leksikologjinë dhe leksikografinë shqiptare . Vedat Kokona lindi më 8 ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania