Buy this product
2000 Lekë

Fjalor politik ( Published by: IDK in 2011 )

Translator:  Zef Simoni

I konsideruar si fjalori më i mirë ekzistues i politikës, Fjalori Politik i Oksfordit është hartuar nga një grup akademikësh dhe specialistësh ndër më të njohurit. Fjalori i drejtohet si studentëve të shkencave politike, të historisë, të sociologjisë, ashtu edhe politikanëve, gazetarëve, apo dhe gjithkujt tjetër që mendon se ka nevojë për një udhërrëfyes në terminologjinë dhe konceptet e politikës. • Mbi 1.700 zëra, që mbulojnë konceptet më të rëndësishme të shkencave politike, me mjaft zëra të rinj në krahasim me botimin e mëparshëm, duke përfshirë mjaft prej temave të reja të aktualitetit, si kozmopolitizmi, globalizimi, terrorizmi, interneti, politika etj. • Mbulim i zgjeruar i shkencave politike, marrëdhënieve ndërkombëtare dhe metodologjisë. • Mbulim ndërkombëtar, me shpjegime të qarta të teorive dhe shkollave më të rëndësishme politike, si dhe të mendimtarëve të të gjitha kohërave dhe vendeve. • Një shtojcë e veçantë për udhëheqësit politikë.

Price: 2000 Lekë
Buy this product
2000 Lekë

Product Details

  • Publisher: IDK (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-661-9-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 644
  • Book dimensions: 135 x 198 x 43 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania