Blije këtë produkt
2000 Lekë

Fjalor politik ( Botuar nga: Botimet IDK në 2011 )

Përkthyesi:  Zef Simoni

I konsideruar si fjalori më i mirë ekzistues i politikës, Fjalori Politik i Oksfordit është hartuar nga një grup akademikësh dhe specialistësh ndër më të njohurit. Fjalori i drejtohet si studentëve të shkencave politike, të historisë, të sociologjisë, ashtu edhe politikanëve, gazetarëve, apo dhe gjithkujt tjetër që mendon se ka nevojë për një udhërrëfyes në terminologjinë dhe konceptet e politikës. • Mbi 1.700 zëra, që mbulojnë konceptet më të rëndësishme të shkencave politike, me mjaft zëra të rinj në krahasim me botimin e mëparshëm, duke përfshirë mjaft prej temave të reja të aktualitetit, si kozmopolitizmi, globalizimi, terrorizmi, interneti, politika etj. • Mbulim i zgjeruar i shkencave politike, marrëdhënieve ndërkombëtare dhe metodologjisë. • Mbulim ndërkombëtar, me shpjegime të qarta të teorive dhe shkollave më të rëndësishme politike, si dhe të mendimtarëve të të gjitha kohërave dhe vendeve. • Një shtojcë e veçantë për udhëheqësit politikë.

Çmimi: 2000 Lekë
Blije këtë produkt
2000 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: Botimet IDK (2011)
  • Botuar në: 2011
  • Gjuha e publikimit: Shqip
  • ISBN-10: 99927-661-9-0
  • Formati: me kapak të hollë
  • Nr. faqe: 644
  • Përmasat e librit: 135 x 198 x 43 mm

Njihu me Autorin

Alister Mcmillan -

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania