Blije këtë produkt
1000 Lekë

Fjalor i ri kompakt Italisht-Shqip/ Shqip-Italisht ( Botuar nga: INFBOTUES në 2007 )

Autori:  Ferdinand Leka

Fjalor ital.-shqip-shqip-ital. Në vazhdën e botimit të fjalorëve me përmasa të ndryshme me synim të caktuar, i jepet përdoruesit dhe ky fjalor i ri kompakt për të dy gjuhët, fjalët më të zakonshme, pa lënë jashtë terma e fjalë speciale më të përdorshme, duke u mbështetur në të dhënat më të fundit të leksikografisë e në fjalorët më të përditësuar; po ashtu duke dhënë barazvlerësit më të njohur e më të gjallë në gjuhën tjetër. Këto karakteristika, si dhe vëllimi e formati praktik shpresojmë se do ta bëjnë këtë fjalor të ri një vepër të dobishme konsultimi për studiuesit e italishtes dhe të shqipes.

Çmimi: 1000 Lekë
Blije këtë produkt
1000 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: INFBOTUES (2007)
  • Botuar në: 2007
  • ISBN-13: 978-99943-972-0-4
  • Nr. faqe: 792
  • Përmasat e librit: 144 x 204 x 36 mm

Njihu me Autorin

Ferdinand Leka -

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania