Blije këtë produkt
2200 Lekë

Fjalor drejtshkrimor i Gjuhës Shqipe ( Botuar nga: INFBOTUES në 2011 )

Autori:  Ali DhrimoRami Memushaj

Fjalor i domosdoshëm për të gjithë shqipfolësit. • Fryt i një pune të ngulët trevjeçare të dy gjuhëtarëve me përvojë të gjatë në studimin e normave të shqipes standarde. • Pasqyron arritjet më të fundit të gjuhësisë shqiptare në lëmin e fonetikës, të gramatikës dhe të leksikografisë. • Pasqyron shkallën e sotme të standardizimit të shqipes. • Dallohet për punën e bërë për pasurimin dhe spastrimin e leksikut shqipes. • Sjell një varg risish si në përmbajtje, dhe në paraqitjen grafike. • Jep për herë të parë ndarjen në rrokje të fjalëve. • Ka propozime të shumta për zgjidhje të reja sistemore. • Ka të dhëna të plota gramatikore për format e fjalëve, sidomos për fjalët me forma të parregullta. • Ka një fjalës të pasur e gjithëpërfshirës të leksikut intelektual e popullor të të gjitha trevave. • Përmban, veç njësive leksikore, edhe qindra emërtime gjeografike e shprehje të huaja.

Çmimi: 2200 Lekë
Blije këtë produkt
2200 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: INFBOTUES (2011)
  • Botuar në: 2011
  • ISBN-13: 978-99956-830-4-7
  • Formati: Libër Pop-Up
  • Nr. faqe: 1032
  • Përmasat e librit: 176 x 246 x 53 mm

Njihu me Autorin

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania