Buy this product
1500 Lekë

Fjalor Shqip-Rusisht ( Published by: EDFA in 2007 )

Author:  Mukades Mançe

• Rreth 25 000 fjalë nga më të përdorshmet gjuhës shqipe. • Specifikime të fjlëve sipas fushave të përdorimit. • Shpjegime gramatikore të hollësishme. •Ilustrime me shembuj dhe modele përdorimi të fjalëve. • Shprehje frazeologjike dhe barasvlerësit e tyre frazeologjik të gjuhës ruse. • Fjalë të reja, që kanë hyrë në përdorim në gjuhën shqipe kohët fundit.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: EDFA (2007)
  • Published in: 2007
  • ISBN-13: 978-99943-920-1-8
  • Page nr.: 734
  • Book dimensions: 169 x 235 x 36 mm

More About the Author

Mukades Mançe -

All rights reserved. © 2015 Library Albania