Blije këtë produkt
2500 Lekë

Fjalor Shqip-Italisht ( Botuar nga: INFBOTUES në 2003 )

Autori:  Ferdinand LekaZef Simoni

Në këtë fjalor janë shtuar rreth 12 000 fjalë-titull të reja, fjalë që kanë hyrë gjerësisht në përdorim këto 10-15 vjetët e fundit: terma të politikës e të teknikës që pasqyrojnë zhvillimin e vrullshëm të Shqipërisë. Përveç fjalëve të reja, Fjalori është pasuruar dhe me sinonime në pjesën italisht e me shprehje nga të dy gjuhët .

Çmimi: 2500 Lekë
Blije këtë produkt
2500 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: INFBOTUES (2003)
  • Botuar në: 2003
  • ISBN-10: 99927-798-6-1
  • Nr. faqe: 878
  • Përmasat e librit: 176 x 245 x 47 mm

Njihu me Autorin

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania