Blije këtë produkt
5000 Lekë

Fjalor Shqip-Gjermanisht ( Botuar nga: INFBOTUES në 2005 )

Autori:  Ali Dhrimo

Fjalori më i pasur bashkëkohor shqip-gjermanisht: • Me rreth 50 000 fjalë të shqipes nga të gjitha fushat dhe stilet e përdorimit, me një sinonimi shumë të gjerë, me një numër të pafund shprehjesh shqip- gjermanisht. • Me një numër të qenësishëm termash. • Me një shtresëzim shumë të përpiktë stilistik dhe me të dhëna të plota gramatikore. • Me një pasuri të pazakontë fjalësh të urta. • Me një skicë të dobishme gramatikore të shqipes për të gjithë ata që duhen të orientohen drejt në fjalor dhe të mësojnë shqip. •I lehtë dhe komod në përdorim.

Çmimi: 5000 Lekë
Blije këtë produkt
5000 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: INFBOTUES (2005)
  • Botuar në: 2005
  • ISBN-10: 99943-710-1-0
  • Nr. faqe: 1766
  • Përmasat e librit: 197 x 289 x 92 mm

Njihu me Autorin

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania