Blije këtë produkt
1000 Lekë

Fjalor Shqip-Gjermanisht ( Botuar nga: INFBOTUES në 2014 )

Autori:  Haxhire Luli

Ky fjalor përmban: Mbi 35 000 fjalë dhe shprehje më të përdorshme në gjuhën e folur dhe letrare shqipe; Specifikime të fjalëve në fushat ku ato përdoren, si në shkencë, art, politikë, filozofi etj;Shprehjet frazeologjike më të përdorshme; Mund të përdoret nga një rreth i gjërë lexuesish si nxënës, studentë e të tjerë. Dieses vorliegende Worterbuch enthalt: Uber 35 000 meistgebrauliche Worter und Wendungen und zwar sowohl in umgangsprachlicher Sprache als auch in heutiger albanischer Gegenwartsprache; Die Wortbegriffe aus allen Bereichen, wo si verwenden, wie in Wissenschaft, Kunst, Politik, Philosophie und andere Bereiche; Die meistgangbaren phraseologischen Sprichworter ; Dieses Worterbuch kann von einem breiten Benutzerkreis benutzen,angefangen von Schulern und Studenten, von Fachleuten und anderen interessierten Benutzem.

Çmimi: 1000 Lekë
Blije këtë produkt
1000 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: INFBOTUES (2014)
  • Botuar në: 2014
  • ISBN-13: 978-9928-173-18-8
  • Formati: me kapak të hollë
  • Nr. faqe: 704
  • Përmasat e librit: 145 x 207 x 32 mm

Njihu me Autorin

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania