Blije këtë produkt
1000 Lekë

Fjalor Shqip-Anglisht ( Botuar nga: EDFA në 2010 )

Autori:  Pavli Qesku

Ky fjalor ju ofron: • Mbi 35 000 fjalë dhe shprehje më të përdorshme në gjuhën e folur dhe letrare • Udhëzues për përdorimin e fjalorit • Shqipe dhe anglishte modern • Specifikime të fjalëve në fushat ku ato përdoren si; në art, shkencë, politikë etj.

Çmimi: 1000 Lekë
Blije këtë produkt
1000 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: EDFA (2010)
  • Botuar në: 2010
  • ISBN-10: 99927-867-4-4
  • Nr. faqe: 800
  • Përmasat e librit: 169 x 239 x 39 mm

Njihu me Autorin

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania