Buy this product
3000 Lekë

Fjalor Rusisht-Shqip ( Published by: EDFA in 2005 )


• I thjeshtë në përdorim, cilësor, prestigjoz dhe plotësisht i besushëm • Informacion gjuhësor, që ndihmon për të lexuar, shqiptuar dhe kuptuar drejt fjalët, •Bashkëkohor, fjalësi i vjelë nga fjalorët më të fundit të Akademisë së Shkencave të Rusisë, • Fjalë të reja, që kanë hyrë në përdorim në gjuhën ruse gjatë viteve të fundit • I përshtatshëm për të gjitha nivelet dhe kategoritë e lexuesve • Fjalë të ilustruara me shembuj, modele përdorimi dhe frazeologjizma etj.

Price: 3000 Lekë
Buy this product
3000 Lekë

Product Details

  • Publisher: EDFA (2005)
  • Published in: 2005
  • ISBN-10: 99927-745-3-3
  • Page nr.: 1100
  • Book dimensions: 168 x 246 x 53 mm

More About the Author

Xhemile Zykaj -

Mukades Mançe -

Lidja Dhimitri -

Ludmilla Myrto -

Natasha Malo -

All rights reserved. © 2015 Library Albania