Buy this product
2200 Lekë

Fjalor Greqisht-Shqip ( Published by: INFBOTUES in )

Author:  Lavdimir Marku

Ky fjalor ofron: -rreth 40 000 fjalë dhe shprehjet më të përdorshme në gjuhën e folur dhe të shkruar greke. - mbi 60 000 referenca, specifikime të fjalëve në fushat ku ato përdoren një shtojcë e shkurtër gramatikore. - emrat kryesorë gjeografikë. - shkurtimet më të përdorshme.

Price: 2200 Lekë
Buy this product
2200 Lekë

Product Details

  • Publisher: INFBOTUES ()
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 880
  • Book dimensions: 182 x 244 x 45 mm

More About the Author

Lavdimir Marku -

All rights reserved. © 2015 Library Albania