Buy this product
1000 Lekë

Fjalor Gjermanisht - Shqip ( Published by: INFBOTUES in 2011 )

Author:  Zef Simoni

Në këtë fjalor do të gjeni: • Mbi 25 000 fjalë dhe shprehje që janë më të përdorshme në gjuhën e folur dhe letrare gjermane. • Një gramatikë e shkurtuar e gjuhës gjermane. • Udhëzues për përdorimin e fjalorit. • Specifikime të fjalëve në fushat ku ato përdoren, si në shkencë, art, politikë etj.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: INFBOTUES (2011)
  • Published in: 2011
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 478
  • Book dimensions: 170 x 239 x 22 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania