Buy this product
2000 Lekë

Fjalor Enciklopedik shqiptar 3 ( Published by: in 2009 )

Author:  Grup autoresh

"Fjalori enciklopedik shqiptar" (FESH), botim i ri, është përgatitur në Akademinë e Shkencave të Shqipërisë pas një pune komplekse disavjeçare të Qendrës së Enciklopedisë Shqiptare, të redaksive të 21 fushave tematike të Fjalorit, të Këshillit botues e të Redaksisë së përgjithshme dhe të disa qindra autorëve të zërave. Vepra e pranishme vijon rrugën e çelur nga "Fjalori enciklopedik shqiptar" i botuar në vitin 1985, i cili, si vepra e parë enciklopedike në gjuhën shqipe, shënon një arritje të rëndësishme të shkencës e të kulturës shqiptare. Ky është vëllimi i tretë i librit.

Price: 2000 Lekë
Buy this product
2000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-10-32-6
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 3060
  • Book dimensions: 180 x 250 x 60 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania