Buy this product
1500 Lekë

Fjalor Anglisht- Shqip 40 000 words ( Published by: EDFA in 2012 )

Author:  Pavli Qesku

Fjalor Anglisht-shqip: • Rreth 40 000 fjalë • 100 000 shembuj e idioma • Informacion modern për anglishten britanike • Shqiptim i saktë me sistemin fonetik ndërkombëtar • Shpjegimet në gjuhën shqipe me theksim të dukshëm • Shprehje dhe idioma të përdorshme • Terma teknikë e shkencorë • Përkthime të goditura.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: EDFA (2012)
  • Published in: 2012
  • ISBN-13: 978-99943-644-9-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 760
  • Book dimensions: 167 x 241 x 35 mm

More About the Author

Pavli Qesku -

All rights reserved. © 2015 Library Albania