Buy this product
6000 Lekë

Fjalor Anglisht- Shqip ( Published by: EDFA in 2002 )

Author:  Pavli Qesku

Ky botim, i paraqet përdoruesit fjalorin më të pasur e më modern Anglisht - Shqip deri tani. Me më se 120 000 fjalë, përfshirë emra vendesh dhe njerëzish për hir të shqiptimit të anglishtes, me mbi gjysmë milion shembuj ky botim është një mjet i fuqishëm në duart e studentëve dhe studiueseve të anglishtes e të shqipes. Renditja e lëndës dhe zbërthimi logjik i zërave, e bëjnë të lehtë në përdorim këtë fjalor të vëllimshëm.

Price: 6000 Lekë
Buy this product
6000 Lekë

Product Details

  • Publisher: EDFA (2002)
  • Published in: 2002
  • ISBN-10: 99927-745-8-4
  • Page nr.: 2086
  • Book dimensions: 197 x 292 x 84 mm

More About the Author

Pavli Qesku -

All rights reserved. © 2015 Library Albania