Buy this product
1100 Lekë

Fjalimet TED ( Published by: in 2016 )

Translator:  Valbona Nathanaili

Ky është libri më i mirë rreth të folurit dhe komunikimit publik, i shkruar nga Chris Anderson, krijuesi i platformës TED. Nëse doni të flisni bukur, dhe në modën dhe standardet e shekullit të XXI, ky është padyshim udhëzuesi më i mirë

Price: 1100 Lekë
Buy this product
1100 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789951721219-
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 336
  • Book dimensions: 135 x 204 x 28 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania